WIE IS CARLA

WIE IS CARLA

Wie is Carla
Mijn naam is Carla Jongman. Ik ben in 1956 geboren te Enschede. Sinds 1987 ben ik actief in de fotografie. Destijds was ik bedrijfsleider in een fotozaak en daar heb ik mijn liefde voor fotografie ontdekt. Ik heb een z/w doka gehad en daar veel plezier aan beleefd. Sinds 2005 heb ik al een website. Ik ben met tussenpozen even gestopt, maar het blijft toch wel leuk om te doen. In 2004 ben ik overgestapt van analoog naar digitaal.

Mijn passie
Ik ben een enthousiaste hobbyfotograaf die veel tijd besteed aan haar hobby. Mijn voorkeur in de fotografie gaat uit naar natuur- en vogels. Maar er is ook tijd voor andere dingen!

Lange sluitertijden
Ik hou graag van een uitdaging en nieuwe dingen leren. Ik ga dus regelmatig op pad om in de avond te fotograferen. Het blauwe uurtje, prachtig om te doen. Deventer, Roombeek in Enschede, plekken waar ik graag naar toe ga.

Snelle sluitertijden
Ook zo’n uitdaging. Vogels in de vlucht is een hobby geworden. Ik ga daarvoor regelmatig naar de Oelemars in Losser in de hoop daar weer een keer een duik van een ijsvogeltje te kunnen vastleggen. Een paar keer per jaar ga ik ook naar een betaalde vogelhut. Daar kun je naar hartelust experimenteren en naar het gedrag van de vogels kijken.

Macro
Op dit moment heb ik even geen macrolens. Zodra dat het geval is vind je mijn foto’s hier. De foto’s op deze site zijn dus uit mijn archief. 

Tot slot
Op deze website vind je meer dan alleen vogels. Op dit moment ben ik de site aan het vullen met albums en de layout aan het aanpassen.

Alle foto’s op deze website zijn door mij gemaakt en mogen niet gebruikt worden voor andere doeleinden. Heb je belangstelling bij een foto, neem dan even contact met mij op via dit formulier. Ik hoop dat je mijn werk mooi vind. Misschien schrijf je ook wel iets in het GASTENBOEK.


error: Content is protected !!