Over mij

Over mij

Over mij

Ik ben in 1956 geboren te Enschede, in de Boogschutterstraat. Sinds 1988 loop ik al met een camera rond. Eerst natuurlijk analoog en in 2004 ben ik overgestapt op een digitale camera. Ik vind het heerlijk om de natuur in te gaan, de rust en het gezang van vogels te horen is zo fijn en als ik dan ook nog mooie foto’s kan maken, is mijn dag geslaagd.

Het nabewerken van mijn foto’s vind ik heel belangrijk, ik besteed daar dan ook aardig wat tijd en aandacht aan. Daarnaast vind ik het heel leuk om in Photoshop te ‘knutselen’.

Sinds enkele jaren ben ik lid van Fotoclub Oldenzaal. Via diverse app groepen gaan we af en toe met elkaar op pad om foto’s te maken. Daarnaast ga ik regelmatig naar een (betaalde) vogelhut om een dag te genieten en te relaxen en om de vogels van dichtbij te kunnen fotograferen. Mijn voorkeur binnen de fotografie gaat uit naar vogels, insecten, vlinders en libellen. Daarnaast af en toe even een uitstapje naar wat anders, maar over het algemeen geniet ik intens van dieren.

Naast fotograferen heb ik ook een voorliefde voor mooie muziek. Op mijn site vindt u muziekvideo’s die ik mooi vind. Wat is een wereld zonder muziek (en fotograferen.)

Vriendelijke groet,

Carla Jongman

error: Content is protected !!