web analytics
OVER CARLA

OVER CARLA

Laat ik mij even voorstellen aan u. Mijn naam is Carla Jongman en ik ben een enthousiaste (hobby) fotograaf. Ik ben in 1956 geboren in de Boogschutterstraat in Enschede. In 1987 is mijn grote fotografieavontuur begonnen met o.a. een zwart/wit doka en een spiegelreflexcamera. Ik werkte destijds in een fotozaak en ik was de hele dag bezig met alles op het gebied van fotografie. Destijds hadden we natuurlijk nog filmrolletjes, dia’s en er werden nog veel foto’s afgedrukt op papier. In de daaropvolgende jaren heb ik mij verder kunnen ontwikkelen door veel te fotograferen.

Mijn passie ligt vooral bij natuurfotografie, met voorkeur voor vogels, vlinders en insecten. Er is voor mij niets mooier dan even de natuur in te gaan en foto’s te maken. Ik ben actief op Instagram en sinds enige jaren lid van Fotoclub Oldenzaal. Ik kijk graag naar het werk van anderen. Inspiratie opdoen is belangrijk, ik heb dan ook al een aantal jaren een abonnement op Natuurfotografie.nl

In 2015 ben ik overgestapt naar een Olympus systeemcamera. Van deze camera heb ik zes jaar kunnen genieten maar hij ging toen helaas kapot. Uiteindelijk wilde ik toch graag weer een full-frame camera hebben dus ik fotografeer nu met een Sony a7iii met Sigma lenzen. 

Ik vind het belangrijk dat ik mij verder kan ontwikkelen en dat kan alleen door er veel tijd in te steken. Naast dit alles ga ik proberen om deze website zo goed mogelijk te vullen met nieuw werk.

Heeft u belangstelling voor een foto in groot formaat, neem dan even contact met mij op via het formulier in het menu.

Carla Jongman

error: Content is protected !!