Ik ben in 1987 met fotografie in aanraking gekomen en ik vond het meteen heel leuk om te doen. Ik was destijds bedrijfsleider in een fotozaak en dus elke dag bezig met foto’s. Een jaar later heb ik een doka ingericht en een Opemus gekocht. Het was leerzaam en leuk om zelf je foto’s af te drukken, het beeld te zien ontstaan.
Op dit moment fotografeer ik met een Olympus systeemcamera. Ik had een prachtige Nikon spiegelreflex maar met alle lenzen e.d. werd de rugtas mij te zwaar. In 2015 ben ik overgestapt naar deze Olympus camera en ik heb nog geen dag spijt van deze switch. Het was even wennen, maar ik zou hem nu niet meer willen ruilen voor een spiegelreflex. 


Fotograferen is voor mij ontspanning, voelen en kijken. Ik ga regelmatig de natuur in en voel me dan opperbest. Naast het fotograferen vind ik het leuk om mijn foto’s te bewerken. Ik gebruik daarvoor Adobe Photoshop en Lightroom en de NIK filters. Ik ben sinds een aantal jaren lid van Fotoclub Oldenzaal en we gaan regelmatig samen op pad om foto’s te maken. Het is leuk om met anderen samen je hobby te beleven en ervaring- en kennis uit te wisselen.

Ik hoop dat u mijn foto’s mooi vind en wens u veel plezier op mijn website.