Petra Berger

 

Over Petra

Bron: website Petra Berger

Petra Berger’s stem en muziek laten zich niet gemakkelijk in één genre vatten en juist dat maakt haar als zangeres zo bijzonder en uniek. Met drie octaven tot haar beschikking beweegt zij zich net zo makkelijk in het klassieke domein als in de popmuziek. Bij de keuze van haar repertoire laat zij zich vooral leiden door haar diepste gevoelens en dat maakt dat haar eigenheid en persoonlijkheid op zeer herkenbare wijze doorklinken in alles wat zij zingt. Zij weet als geen ander haar publiek te raken met haar engelachtige, loepzuivere stem.

Lees verder…..

 


Fan van Petra
Ik ben al sinds 2004 fan van Petra Berger. Haar mooie stem raakt mij en brengt mij bij mijn emoties. Ik kan intens genieten van haar mooie stem en ik ga daarom regelmatig naar het theater. Op dit moment reist ze door het land (vanaf september 2019) met de prachtige show Passione Italiana’, gekoppeld aan haar nieuwe cd ‘Passione’.
Een prachtige cd met veel mooie nummers en geweldige muziek, gespeeld door fantastische muzikanten. Op deze website vindt u een aantal foto’s die ik (met toestemming van Petra) gemaakt heb.

Voor meer info over Petra klik hier of beluister haar muziek op Youtube.


Duet met dochter Babette